Foto: Publicitātes foto

Rīgas naktsklubā Friends Pub jau ilgāku laiku par pastāvīgu tradīciju kļuvis pasākums Muzikālā virtuve, un tā ietvaros klubā atpūties arī populārais kino un teātra aktieris Ivars Kalniņš, kurš galvaspilsētas izklaides vietās ir rets viesis.

Kā vēsta kluba pārstāvji, Kalniņš jau vairākus gadus veiksmīgi piedalās kādā no izrādēm kopā ar Tatjanu Lukašenkovu - Muzikālās virtuves vadītāju, un šie divi kolēģi ar prieku apsprieda savu teatrālo virtuvi, un atminējās dažādus amizantus notikumus no viņu mākslinieciskās dzīves aizkulisēm.

Ivars Kalniņš pastāstīja par saviem nākotnes plāniem ne tikai muzikālajā, bet arī teatrālajā karjerā. Par īpašu pārsteigumu kļuva aktiera izpildītās dziesmas, kuras publika uzņēma ar vētrainām ovācijām.

Kā jau ierasts Muzikālajā virtuvē, galvenais vakara viesis dodas uz kluba virtuvi, kur, šefpavāra uzraudzībā gatavo īpašo vakara ēdienu. Šoreiz aktierim kā galvenajam viesim bija diezgan sarežģīts uzdevums - vistas girosa pagatavošana, kuru vēlāk varēja nogaršot visi pasākuma viesi.

Tāpat šajā vakarā bija iespējams baudīt jaunās dziedātājas Kamillas Kļaviņas uzstāšanos un šovā Jaunā talantu fabrika iepazītā Pāvela Fomkina uzstāšanos, kā arī citus muzikālus pārsteigumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!