Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalas viesnīcā Hotel Jūrmala Spa tika prezentēta jauna kabarē programma Mīlestība vai nauda, kuru pirmizrādes vakarā apmeklēja arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Jaunajā kabarē programmā galvenā loma uzticēta dziedātājam Daumantam Kalniņam, bet horeogrāfiju veidojusi populārā pašmāju dejotāja Ieva Kemlere, kura pati arī piedalās šovā. Kā vēsta viesnīcas pārstāvji, kabarē priecēs publiku ar dzīvo mūziku, ugunīgām dejām un joprojām aktuālo stāstu par izvēli - mīlestība vai nauda.

Starp viesiem, kuri bija ieradušies baudīt jauno kabarē šovu, bija daudzas populāras personas - dejotāja Aleksandrs Kurusova ar draugu Oskaru, skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova ar pavadoni, uzņēmējs Jānis Naglis, par Latvijas "galveno blondīni" dēvētā Marika Ģederte un daudzi citi.

Uz skatuves daiļās kabarē dejotājas kāpa, greznojušās ar aktrises Agneses Zeltiņas zīmola Soulstones by Agnese Zeltiņa rotām, bet pēc izrādes aktrise, kura uz pasākumu bija atsteigusies no kritiķu peltās izrādes Milēdija, solīja, ka, iespējams, jau vasarā taps arī Jūrmalas iedvesmota rotu kolekcija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!