Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 22. novembrī, Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis kļuva par vakantās čempiona jostas īpašnieku Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) versijā otrajā smagajā svarā. Taču pirms svarīgā notikuma sportista kvēlākie fani viņu atbalstīja īpašā ballītē.

Sacīkstes notika Liepājā, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka arī īpašais fanu un atbalstītāju burziņš norisinājās tieši šajā pilsētā - populārajā naktsklubā Red Sun Buffet tika sarīkota tematiskā ballīte, kurā bokseris tika godināts ar patiesu vērienu.

Kokteiļbāra organizētajā ballītē pulcējās šī brīža labākā Latvijas boksera fani un atbalstītāji, kuri ar nepacietību gaidīja pēdējo gadu nozīmīgāko boksa maču Latvijas vēsturē, kurš norisinājās aizvadītās nedēļas nogalē.

Pasākuma organizatori, godinot bokseri, bija izveidojuši īpašas maskas ar Maira Brieža seju, kuras tika izdalītas viesiem - visas nakts garumā pa kokteiļbāra telpām šiverējās vesels lērums boksera dubultnieku, kuri jautri pozēja fotogrāfiem un malkoja atspirdzinošus dzērienus.

Kā vēsta Red Sun Buffet pārstāvji, arī pēc cīņas kokteiļbārā notika sumināšanas burziņš, kurā atzīmēja sportista uzvaru, tiesa, vakars tika aizvadīts mierīgā gaisotnē, pieminot arī Zolitūdes Maximas tradēģijā cietušos un bojā gājušos cilvēkus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!