Foto: Publicitātes foto
To, ka Latvijā vīriešu ir mazāk par sievietēm, apliecina arī pašmāju naktsdzīves baudītāji – meitenes Rīgas klubiņus bieži vien apmeklē kopā ar draudzenēm, ar kurām ne tikai dejo, bet arī ļaujas dažādām maiguma izpausmēm.

Pēdējā gada laikā par īpaši populāru tendenci kļuvusi ne tikai meiteņu bučošanās klubos notiekošajās ballītēs, bet arī mēļu savīšana - daiļavas izbāž mēlītes cik vien iespējams tālu un tad draudzīgi tās parīvē vienu gar otru.    

Tāpat par gana ierastu meiteņu savstarpējās uzmanības izrādīšanas veidu kļuvusi ieķeršanās krūtīs - daudzas jaunietes, jūtot pret sevi vērstus fotoobjektīvus, nevis izrāda savus dabas dotumus, bet gan iegrābjas draudzenes apaļumos.

Visatraktīvākās meitenes, kuras labprāt ļaujas sava dzimuma pārstāvju valdzinājumam, var sastapt par skaisto cilvēku klubiņiem dēvētājās sezonālajās izklaides vietās First Dača un First CNTR, kā arī Rīgas vienīgajā rīta klubā Ed Hardy Morning Club.

Tomēr arī citu Rīgas izklaides vietu apmeklētājas cenšas neatpalikt, tāpēc DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar pēdējo mēnešu daiļākajām naktsdzīves baudītājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!