Foto: DELFI

14. februārī, pašā Valentīna dienā, savu dzimšanas dienu svin jaunais aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā priekšplānā), ko liela daļa Latvijas iepazina kā seriāla UgunsGrēks varoņa Fēliksa dēlu. Aktierim šogad apritēja 31 gads, un lielo notikumu viņš atzīmēja kultūras bārā Sapņi un kokteiļi.

Par jautrību ballītē rūpējās divas šovā TV zvaigzne iepazītas dāmas. Vintāžas Santa Getmančuka priecēja tautu ar dziesmām, bet Linda Sevastjanova izklaidēja publiku kā vakara vadītāja. Par vienu no vakara naglām kļuva jautrā apakšveļas izsole, tautu priecēja arī juteklisks deju šovs.

Starp ballītes viesiem bija arī sabiedrībā zināmas personas. Kopā ar savu draudzeni Gintu romantiski laiku pavadīja šova Nākotnes pagrabs vadītājs un seksa eksperts Edgars Toretto. Svinības ar savu klātbūtni pagodināja arī Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs.

DELFI Izklaidei atklāj pats Antons, jautras dejas ilgušas līdz četriem rītā. Antons var pačukstēt, ka viņam īpaši iepatikusies Vintāžas Santa, tāpēc pēc dziedātājas uzstāšanās viņš meiteni nav laidis prom no deju grīdas.

Interesanti, ka 14. februārī dzimšanas dienu svin ne tikai "Fēliksa dēls", bet arī viņa seriāla tēvs - aktieris Ģirts Ķesteris, kurš ir tieši 20 gadus vecāks par savu seriāla dēlu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!