Foto: F64

Sestdien, 24. janvārī, Ventspilī notikušajā Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2014 finālā vienkopus pulcējās lielākā daļa aktuālāko pašmāju mūziķu, kuri no agra rīta līdz vēlai nakts stundai bija sastopami Olimpiskajā centrā.

Neraugoties uz garajām darba stundām, atmosfēra fināla koncerta aizkulisēs ierasti bija mierīga. Tā kā dziesmu izpildītāji bija saposušies jau uz ģenerālmēģinājumu, nebija jākrīt stresā par pārģērbšanos vai grimu, un laiku varēja kavēt sarunās ar kolēģiem vai līdzbraucējiem.

Šogad Muzikālā banka bija kļuvusi par īpaši ģimenisku pasākumu - dziedātāja Antra Stafecka Ventspilī ieradās kopā ar vīru Ģirtu Lapsu un vecāko dēliņu Robertu, bet grupas Astro'n'out solisti Māru Upmani-Holšteinu (attēlā pa kreisi) pavadīja vīrs Goran Gora un abu kopīgā meitiņa Ronja.

Starp mūziķiem bija arī tādi, kuri labprāt uzņēma ciemiņus savās ģērbtuvēs un ļāvās jestriem fotokadriem - visatsaucīgākie bija apvienības Ryga mākslinieki, Slavenā Jersikas orķestra daiļavas un grupa Dabasu durovys.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!