Foto: DELFI

Ceturtdien, 28. augustā, līksma atmosfēra valdīja vienā no tradīcijām bagātākajiem Vecrīgas naktsklubiem Pulkvedim neviens neraksta, kas vasaras izskaņā uz īsu laiku bija slēgts remontam.

Kā vēsta izklaides vietas pārstāvji, Pulkvedis pēc rekonstrukcijas pārsteigs ar jaunu dizainu, bet tiem, kuri klubu apmeklēja pirms desmit un vairāk gadiem, atmiņa tiks atsvaidzināta ar aizgājušo laiku liecībām.

Pulkvedis piedzīvojis ne tikai vizuālas pārvērtības - klubā būs sastopami ne tikai jauni mākslinieki, bet arī jauna komanda, kas atsvaidzinās kluba gaisotni un atmosfēru, padarot to par "vienu no stilīgākajām Vecrīgas vietām".

Ar kluba izmaiņām pirmo reizi bija iespēja iepazīties ceturtdienas vakarā, kad tur norisinājās slēgtā ballīte - par dīdžejošanu rūpējās leģendārais dīdžeju duets Kaspars Bindemanis un Regnārs Vaivars, uzstājās Very Cool People kopā ar Ralfu Eilandu (attēlā) un citas muzikālās apvienības.

Plašākai publikai Pulkveža "seju" būs iespēja novērtēt jau šajā nedēļas nogalē - 29. augusta programmā ir tādi mākslinieki kā Elvi Soul Systems un Dj DUB:RA kopā ar perkusiju meistaru Eināru Latiševu augšstāvā, bet Pulkveža pagrabā spēlēs PHRAZE (down tempo, liquid funk), lai apmeklētāji no jauna atcerētos tradīcijām bagāto klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!