Foto: Privātais arhīvs
Krievijas estrādes zvaigznēm Jūrmala jau izsenis bijusi viena no iecienītākajām vietām, kur atpūsties vasarā, un šis gads nav izņēmums – daudzas kaimiņzemes šovbiznesā labi zināmas personības par vasaras atvaļinājuma galamērķi izraudzījušās populārāko Latvijas kūrortpilsētu.

Jau vēstīts, ka augusta sākumā Jūrmalā ieradās humorists Maksims Galkins, viņa laulātā draudzene Alla Pugačova un abu kopīgie bērniņi Garijs un Ļiza.

Tiesa, šis nav vienīgais populārais Krievijas šovbiznesa pāris, kas šovasar ciemojas pilsētā. Atvaļinājumu Latvijā bauda arī komponists Igors Nikolajevs ar sievu, popdziedātāju Jūliju Proskurjakovu.

Krievijas slavenības Latvijā ne tikai atpūšas un bezrūpīgi gulšņā, bet arī sanāk uz kopīgām pasēdēšanām, un aizvadītās nedēļas izskaņā estrādes zvaigznes pulcējās dzimšanas dienas ballītē.

Nikolajeva sieva Jūlija 11. augustā atzīmēja 36 gadu jubileju, un par godu šim īpašajam notikumam kādā Jūrmalas restorānā bija sarīkotas vakariņas tuvāko draugu lokā.

Gaviļniece savā "Instagram" foto blogā vēlāk padalījusies ar zvaigžņotu foto, kurā iemūžināta kopā ar svinību viesiem, kuru vidū bijuši Galkins, Pugačova un viņas vecākā meita Kristīna Orbakaite ar vīru Mihailu Zemcovu, dziedātājs Valērijs Sjutkins, pazīstamais Krievijas dizaineris Igors Guļajevs un vēl daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!