Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 20. februārī, dāmu modes salonā Madam Bonbon tika atklāta gleznotājas Gundegas Dūdumas personālizstāde Oro Libre. Grezno pasākumu apmeklēja arī pazīstamas pašmāju mākslas mīļotājas.

Izstādi, kuras nosaukums tulkojumā nozīmē Zelta brīvība vai Zelts par brīvu, caurvija šī greznā dārgmetāla tēma.

Ballīte modes salonā bija ieturēta smalki sievišķīgā stilā. Izstādes viesi tika cienāti ar vieglām uzkodām, un gleznas lieliski iederējās starp salonā atrodamajām somiņām, augstpapēžu kurpēm un rotām, bet izstādes viešņas bija sapucējušās viena par otru skaistākas.

Pasākumā bija ieradies arī pašmāju sabiedrības krējums – uzņēmēji un sabiedrībā labi pazīstamas mākslas mīļotājas. Īpaši pavasarīgi un eleganti izskatījās gleznotāja Ieva Bondare, kura uz kolēģes svētkiem bija saposusies burkānkrāsas mētelītī.

Savukārt pazīstamā TV raidījumu vadītāja un mammu aktīviste Anna Rozīte pasākumā bija ieradusies kopā ar draugu un priecēja ar eleganti melnu tērpu.

"Pasaulē ir lietas, kas nemaksā neko, bet ko nevar iegūt vai nopirkt ne par kādu naudu. Tas ir tavs potenciāls, tava radošā gaisma, tevis paša mīlestība," pārdomās par izstādi dalās pati māksliniece, kuras gleznas šoreiz ieturētas Kubas noskaņās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!