Foto: DELFI

Sestdien, 24. janvārī, Olimpiskajā centrā Ventspils noslēgsies Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptauja Muzikālā banka 2014, un jau piektdien liela daļa finālistu bija ieradušies pilsētā ar nākotni, lai piedalītos pirmajos mēģinājumos un, protams, nedaudz paballētos.

Liela daļa no finālā iekļuvušo dziesmu izpildītājiem Ventspilī bija ieradušies jau piektdien, lai izmēģinātu skatuvi. Pēc mēģinājumiem, kā jau ierasts, vairums no viņiem devās uz Olimpiskā centra viesnīcu, kur ne tikai atguva spēkus pirms lielā koncerta, bet arīdzan jautrā gaisotnē tikās ar kolēģiem.

Tiesa, kā atzinuši gan paši mūziķi, gan šovbiznesa aizkulišu zinātāji, burziņi pirms Muzikālās bankas ar katru gadu kļūst arvien rāmāki. 

Ja savulaik jautrība viesnīcā nerimās līdz pat rīta gaismai, pa logiem lidoja mēbeles un dažos gadījumos tie, kuri vēlējušies izgulēties, bijuši spiesti sūdzēties par trokšņojošajiem kolēģiem, pēdējos gados viesnīcā miers iestājas jau laicīgi un tikai atsevišķos numuriņos tiek cilātas glāzītes.

Sestdienas, 24. janvāra, vakarā uzzināsim, kura no 15 fināla kompozīcijām kļūs par iešraidē Muzikālās bankas apbalvošanas ceremoniju pārraidīs Latvijas Radio 2, bet televīzijas skatītāji notikumiem Ventspilī varēs pieslēgties pulksten 21:25.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!