Foto: Vadims Bazalijs
Rīgas Panāzijas restorāns "RestBar Mo" šovasar atzīmēja viena gadu jubileju ar krāsaino ballīšu sēriju, kuras ietvaros aizvadītās nedēļas izskaņā notika jau trešais svētku pasākums – "Chaos at the museum: Bianco party" jeb "baltā ballīte" muzeja noskaņās.

Piektdienas, 31. augusta, vakarā restorāns no vēsas Rīgas krastmalas uz dažām stundām pārcēlās uz saulainajiem Itālijas dienvidiem – mākslas un izsmalcinātas baudas mājvietu. Restorāns bija krāšņi izdekorēts ar baloniem un muzeju dekorācijām, savukārt pasākuma viesi bija piedomājuši pie tematikas un sapucējušies baltās drēbēs.

Par "svelmīgiem" mūzikas ritmiem rūpējās DJ Nataļja Baškirova un elektroniskās mūzikas projekts "Sexotronica & VDJ Rodion". Savukārt jaunais mākslinieks Fjodors Zernovs viesus pārsteidza ar neparastu performanci, baltus balonus pārvēršot unikālos mākslas objektos.

Sadarbībā ar zīmolu "Tagil" bija sagatavota neparastu krekliņu izstāde. Visi izstādes eksponāti tika viesim kā suvenīri par piemiņu no skaistā vakara un pēdējās vasaras dienas. Muzeja ballītē bija aplūkojama arī dzīvā statuja, kuru iemiesoja aktieris Dmitrijs Ivanovs.

Cienastam šajā vakarā bija ierādīta īpaša vieta. "RestBar MО" pavāri un bārmeņi cienāja viesus ar autoruzkodām baltā gammā un Eiropas modes cienītāju vidū visaktuālāko kokteili "Baltā orhideja" ("White Orchid").

Organizatoru komanda jau ir sākusi veidot noslēdzošo svētku pasākumu, kas ir ieplānots septembra vidū. Tā būs "zaļā ballīte" veselīga un sportiska dzīvesveida noskaņās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!