Foto: DELFI

Ceturtdienas, 22. oktobra, vakarā Pārdaugavā notika īsti hipsteru svētki. Mūkusalas Mākslas salonā ar pompu tika svinēta jau trešā Agneses Kleinas grāmatžurnāla Benji Knewman iznākšana.

Pasākums pulcēja teju visu Latvijas hipsteru eliti. Bija ieradies agrāk attiecīgajās aprindās ļoti populārā kluba Pērle saimnieks Edijs Vucēns, mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš, kurš bija ieradies kopā ar meitiņām, bērnu modes blogere Santa Bindemane, RīgaTV24 seja Lelde Lietaviete un citi populāri ļaudis.

Pati grāmatžurnāla autore pasākumā izskatījās īpaši jauki un sievišķīgi. Kleina nogriezusi savus garos, tumošos matus un svinīgajam notikumam par godu bija saposusies melnā kleitiņā.

Protams, teju ikviens viesis izmantoja iespēju kā pirmais tikt pie aizraujošā grāmatžurnāla. Ar savu guvumu daudzi steidza palepoties, taisot selfijus ar jauno Bendžiju, kā lasītāji mīļi nodēvējuši grāmatžurnālu.

Kā jau vairākkārt paskaidrojusi pati autore, Bendžijs ir vīrietis vecumā ap 38 gadiem, kurš joprojām meklē savu ideālo dienu. Meklējumu starplaikos viņš ir kurators bilingvālam grāmatžurnālam, kas stāsta par cilvēkiem, kuri neizliekas un var vienkārši būt.

Pasākumā grāmatžurnālu varēja iegādāties par īpaši pievilcīgu cenu, bet tie, kuri nespaspēja uz atklāšanas ballīti, grāmatžurnālu varēs iegādāties hipsterīgākajās bodītēs Latvijā un ārpus tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!