Foto: Kristaps Bardziņš/Gints Ivuškāns

Populārais pašmāju dziedātājs Dons šonedēļ fanus no visas Latvijas pulcēja divos lielkoncertos "Arēnā Rīga". Savukārt trešdien, 15. februārī, laikmetīgās mākslas centrā "kim?" norisinājās īpaši izmeklētai publikai paredzēts koncerta iesildošais burziņš.

Pasākumu kuplā skaitā apmeklēja sabiedrībā zināmi ļaudis – ballītes viesu vidū bija "Mikrofonu ierakstu" vadītāja Elita Mīlgrāve, politiķis Mārtiņš Bondars ar laulāto draudzeni Ievu, uzņēmējas Aija Simsone un Ieva Plaude-Rēlingere, politiķis Andris Ameriks, aktieris Andris Bulis ar dēlu Markusu, šarmantais zilo ekrānu pāris Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, dziedātāja Olga Rajecka un daudzi citi.

Sanākušo viesus sveica vakara namamāte, tirdzniecības kompleksa "Spice" direktore Iveta Lāce, savukārt iedvesmojošu atmosfēru pasākumā nodrošināja dažādu TV raidījumu vadītājas Gundegas Skudriņas radošā apvienība "Skudras Metropole".

Slavenie ļaudis tika priecēti ar mākslinieciskām, gastronomiskām un muzikālām performancēm – viesu garšas kārpiņas lutināja šefpavārs Endijs Bērziņš, savukārt par muzikālo noformējumu rūpējās grupa "Franco Franco".

Pasākuma noformējums un tematika sasaucās ar Dona koncerta motīviem. Atgādinām, ka populārais dziedātājs uz "Arēnas Rīga" skatuves kāpa divus vakarus pēc kārtas – 14. un 15. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!