Foto: Privātais arhīvs
Šonedēļ hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes meitiņa Kerija atzīmēja savu astoto dzimšanas dienu. Svinības tika rīkotas šim mērķim paredzētā rotaļu centrā, kur vecākiem nebija jāuztraucas par jautājumu, kurš pēc tam kārtos māju.

Uz Kerijas jubilejas ballīti bija ieradies vesels pulks mazo svinētāju – 30 bērni. Lai gan šis skaitlis šķiet jau gana liels, sarunā ar "Delfi Izklaidi" Katrīna Sauliete atklāj, ka aicināti tikuši vēl desmit, kuri neesot ieradušies, jo apslimuši vai dzīvojas pa laukiem.

Katrīne priecājas, ka pēc ilgiem pūliņiem izdevies atrast tik ietilpīgu svinību vietu, kur bērni varējuši izpriecāties pēc sirds patikas. Uz pasākumu palika arī daudzu mazo svinētāju vecāki.

"Mēs, pieaugušie, bērnus vispār neredzējām. Kā viņi ieradās rotaļu centrā, tā aizskrēja visi prom –spēlēties," smejas Sauliete un pastāsta, ka šogad esot iztikuši bez pasākuma vadītāja un bērnu izklaidētājiem. Bērni lieliski tikuši galā paši.

Pati jubilāre kā īsta sabiedrības dāma esot atradusi laiku, lai kaut uz mirkli, bet tomēr – veltītu laiku katram ciemiņam.

Lai gan sanācis arī kārtīgi "noskrieties", Sauliete priecājas, ka līdz ar mazo viesu ierašanos izdevies satikt arī sen nesastaptas draudzenes, bet mazās jubilāres prāvo viesu pulku veidoja Katrīnes labāko draudzeņu atvases, kā arī bijušie bērnu dārza, skolas, dziedāšanas pulciņa un piemājas ciemata bērni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!