Foto: DELFI

Jūrmalā notiekošais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis nav iedomājams bez līksmām nakts ballītēm, kuras ierasti vienkopus pulcē ne tikai šovbiznesa spīdekļus, bet arī uzņēmējus un citus ietekmīgus vīrus.

Šī gada Jaunajā vilnī viens no smalkākajiem un plašāk apmeklētākajiem burziņiem norisinājās sestdienas, 26. jūlija, naktī Jūrmalas restorānā Laivas, kura telpās savulaik atradās leģendārā izklaides vieta La Riva.

Ballīti organizēja producente un daiļslidotāja Jevgēņija Pļuščenko dzīvesbiedre Jana Rudkovska, un viņas ielūgumam bija atsaukušies tādi Krievijas popkultūras pārstāvji kā Filips Kirkorovs, Irina Dubcova, komponists un Jaunā viļņa organizators Igors Krutojs ar ģimeni, Ļubova Uspenska un daudzi citi.

Par muzikālo noformējumu rūpējās Goša Kucenko un Dima Bilans, kurš ne tikai dziedāja dzīvajā, bet arī ar savu enerģisko dejošanu un flirtēšanu no skatuves apbūra lielāko daļu zālē esošo daiļā dzimuma pārstāvju.

Uz Jaunā viļņa ballīti bija ieradušies arī ietekmīgi uzņēmēji - starp viesiem bija sastopams Oļegs Boiko, Alfa Group līdzīpašnieks Mihails Fridmans, krievu izcelsmes amerikāņu miljardieris Leonards Blavatņiks, miljonārs, AS Latvijas balzams īpašnieks Jurijs Šeflers un citi vīri, kuru īpašumu vērtība lēšama miljardos un miljonos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!