Foto: DELFI

Skatītāju iemīļotais kanāls TV3 šogad svin 20 gadu dzimšanas dienu, un piektdienas, 31. augusta, vakarā Dzintaru koncertzālē notika jubilejas dzīru kulminācijas koncerts, kurā uz skatuves kāpa daudzi populāri mūziķi, savukārt viesu rindās netrūka pazīstamu TV "seju".

Jubilejas koncerta vadīšana bija uzticēta atraktīvajai TV personībai Baibai Sipeniecei-Gavarei un populārajam dziedātājam Laurim Reinikam. Vakara gaitā uz skatuves kāpa tādi mākslinieki kā Linda Leen, Marija Naumova, Aija Andrejeva, Aminata, Jānis Stībelis, Igo, "Tautumeitas", "Triānas parks", "The Sound Poets", Nauris Brikmanis un vēl daudzi citi.

Savukārt skatītāju rindās bija gan TV skatītāji, gan kanāla TV3 personības. Par godu dzimšanas dienas svinībām, Dzintaru koncertzālē bija izritināts sarkanais paklājs, uz kura kuplā skaitā un glīti sapucējušies žilbināja dažādu iemīļotu raidījumu vadītāji, seriālu zvaigznes un citi.

Viesu vidū bija "All Media Baltics" Latvijā vadītāja Baiba Zūzena, laika ziņu diktore Maija Rozīte-Krištopane, TV "seja" Gundega Skudriņa, aktieri, seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznes Evija Skulte un Kristians Kareļins, TV personība Jana Duļevska, aktieris, šova "Es mīlu tevi, Latvija" vadītājs Artūrs Skrastiņš, ziņu diktore Agnese Vārpiņa, žurnāliste Kristīne Žilde-Krēvica, "Bez Tabu" žurnāliste Skaidrīte Nitiša un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!