Foto: DELFI

Šoruden Vecrīgas izklaides vietām pievienojies jauns klubs – Kungu ielā durvis vērusi muzikāli izklaidējoša atpūtas vieta 9. vilnis, kas, kā vēsta kluba pārstāvji, turpmāk kopā pulcēs ikvienu, kam ir vismaz 25 gadi.

Kluba radošā komanda norāda, ka 9. vilnī ikviens aicināts justies brīvi un pacilāti - it kā atrastos uz sava devītā viļņa. Atpūtas klubs katru nedēļas nogali ļaus atpūsties pie dzīvās mūzikas, izbaudīt dažādus tematiskos vakarus un dejot līdz pat rīta gaismai.

Atklāšanas svinībās, kurās piedalījās arī sabiedrībā zināmi cilvēki, varēja baudīt dizaineres Daigas Latkovskas jaunās rudens kolekcijas modes skati, kā arī grupas DaGamba enerģisko uzstāšanos.

Vakara kulminācija bija leģendārās latviešu grupas Linga 25 gadu pastāvēšanas jubilejas svinības. Deju grīda bija pilna, dziedot līdzi grupas populārākajām dziesmām. Par īpašu svētku gaisotni visu vakaru rūpējās arī vakara vadītājs Gints Grāvelis, kas ne vien atraktīvi pieteica ikvienu mākslinieku, bet arī pats uzstājās kopā ar deju partneri Lieni Taranu

Piektdien, 2. oktobrī, klubā uzstāsies jaunie un talantīgie Rock'n'Berries, savukārt sestdien, 3. oktobrī, uz kluba skatuves kāps Jolanta Gulbe-Paškeviča, bet par muzikālo noskaņu visa vakara gaitā rūpēsies Uldis Rudaks. Ieeja abos pasākumos bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!