Foto: Mango
Piektdien, 26. augustā, Latvijas Nacionālajā operā savu 15 gadu dzimšanas dienu atzīmēja pašmāju telekompānija LNT – svinīgo ceremoniju kuplā pulkā apmeklēja arī vietējie politiķi, uzņēmēji un šovbiznesa darboņi.

LNT 15. jubilejas un jaunās sezonas atklāšanas svinības sākās ar tradicionālo gājienu pa sarkano paklāju, bet pēc izrādīšanās preses fotogrāfiem un nejaušiem garāmgājējiem aicinātie viesi pulcējās operas namā, lai iemalkotu šampanieti un kavētu laiku saviesīgās sarunās.

Pēc oficiālās daļas jubilejas pasākuma viesi pulcējās operas zālē, lai baudītu speciāli nozīmīgajam notikumam sagatavoto muzikālo programmu un svinīgās uzrunas, bet ap pulksten vienpadsmitiem 11. novembra krastmalā un tiešraidē kanālā LNT bija vērojams vērienīgs salūts.

Kā viens no pirmajiem Latvijas Nacionālajā operā ieradās advokāts un vairāku grāmatu autors Andris Grūtups ar dzīvesbiedri. Tāpat LNT jubilejas svinības apmeklēja bijušais alus darītavas Aldaris vadītājs, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs, Cēsu alus vadītāja Eva Sietiņsone-Zatlere ar vīru Gustavu.

Protams, telekompānijas rīkotās greznās svinības apmeklēja arī ne viena vien LNT ekrāna "seja" - ar velorikšu pie sarkanā paklāja piebrauca bijušais kulinārijas šova Sirmā ēdienkaratē vadītājs Mārtiņš Sirmais ar pavadoni, tāpat viesu pulkā bija laika ziņu lielmeistars Māris Grigalis, raidījuma Tautas balss vadītāja Aina Poiša, talantu šova O!kartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna, kura ieradās sava menedžera Jura Millera pavadībā, un daudzi citi skatītāju iemīļotie televīzijas darboņi.

Tāpat starp LNT jubilejas viesiem bija arī par pašmāju oligarhu dēvētais politiķis Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi, pretrunīgi vērtētais Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis ar mīļoto sievieti Ilzi Pētersoni un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!