Foto: Publicitātes foto

Šogad par jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis oficiālo izklaides vietu atkal bija izvēlēts par skaisto cilvēku klubiņu dēvētais First Dacha, kurā vairākus vakarus pēc kārtas bija iespēja sastapt festivāla zvaigznes.

Nedēļas nogalē tur risinājās vairākās karstas ballītes, bet vislielāko uzmanību piesaistīja Muz-TV diskotēka, kas vienkopus pulcēja daudzus Jaunā viļņa māksliniekus.

Šajā vakarā uz skatuves kāpa Sergejs Lazarevs, Irina Dubcova, Anna Semenoviča un grupa Блестящие, Leonīds Agutins, Potaps un Nastja, Dima Bilans un citas Krievijas popzvaigznes, un ballīte skaisto cilvēku klubā turpinājās līdz pat rīta gaiļiem.

Tāpat klubā nedēļas nogalē karstas ballītes "iegrieza" tādi mākslinieki kā Aleksandrs Riva un reperis Timati, kuri izpelnījās gana lielas daiļā dzimuma pārstāvju ovācijas.

Jau vēstīts, ka divus iepriekšējos gadus Jaunā viļņa zvaigžņu diskotēka norisinājās Krastmalā un raisīja kaismīgas sabiedrības diskusijas par šīs vietas piemērotību tāda veida izklaidēm, bet šogad pasākuma organizatori bija izvēlējušies mazāka mēroga vietu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!