Foto: Publicitātes foto

Nelabvēļiem, kuri joprojām apšauba estrādes dīvas Ineses Saulītes jeb Kombuļu Ineses spējas apburt tautu ar vokālo talantu, pēdējais laiks apmeklēt kādu viņas koncertu. Iespējams, viņi Ineses medainās balss ietekmē uz brīdi zaudēs prātu, līdzīgi kā tas nupat noticis ar jelgavniekiem klubā Tonuss.

To, ka rudenīgā ballīte ar Kombuļu Inesi Jelgavas populārākajā klubā Tonuss izvērtīsies par tik traku pasākumu, droši vien negaidīja neviens no kluba viesiem. Taču nu, kad publicēti vizuāli pierādījumi masu psihozei, kas sākusies līdz ar dīvas kāpšanu uz skatuves, neviens vairs nespēs apstrīdēt to, ka Ineses balss patiešām ikvienā atmodina iekšējo zvēru.

Inese, kā jau īsta skatuves profesionāle, pratusi uzkurināt publiku līdz tādam līmenim, ka meitenes sākušas liet sev virsū ūdeni un metušās piedalīties slapjo kreklu konkursā, bet puiši draiskās rotaļās apgrābstījuši dāmu apaļumus.

Tie, kas nokavējuši Kombulienes iznācienu Tonusā, var neskumt. Jau šajā nedēļas nogalē klubs piedāvās ne mazāk leģendāru tēlu performances. Piemēram, 18. oktobrī tur uzstāsies Sandis Kiops. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!