Foto: F64

Ceturtdienas, 3. oktobra, vakarā Rīgas centrā ar izrādi Face Book. Post scriptum darbu uzsāka jauns kamerteātris 64 krēsli, kura atklāšanas izrādi apmeklēja arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Pirmā izrāde, kas uzvesta kamerteātrī 64 krēsli, ir režisores Gaļinas Poļiščukas atgriešanās Latvijas teātru dzīvē - pēc viņas vadītās Teātra observatorijas slēgšanas režisore kādu laiku strādāja Krievijā, bet tagad viņa atgriezusies pie latviešu skatītājiem.

Jaunais teātris mājvietu atradis mūzikas producentam Jurim Milleram piederošā dzīvoklī Marijas ielas 20. nama piektajā stāvā. Teātra telpas atrodas pretī viņa pastāvīgajai mītnesvietai, un Millers nav slēpis, ka šajā projektā investējis vairākus desmitus tūkstošus latu.  

Novērtēt jauno teātri un par seksīgākā jaunās paaudzes aktiera Andra Buļa, kuram šī ir otrā monoizrāde, sniegumu  bija ieradies arī pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku.

Starp viesiem varēja sastapt dziedātāju Olgu Rajecku, modes mākslinieci Elitu Patmalnieci, aktrisi Maiju Doveiku, dietoloģi Lolitu Neimani un citus aktīvākos Latvijas kultūras dzīves cienītājus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!