Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā ar svinīgu burziņu Jūrmalā tika prezentēts unikāls svara korekcijas centrs Cerība resnīšiem, kura izveidotāji sola, ka tievēšanas process neasociēsies ar mokām, bet kļūs par skaistuma un veselības iegūšanas rituālu.

Atklāšanas pasākuma viesiem bija iespēja nosvērties svaros, kas aprīkoti ar ķermeņa sastāva analizatoru, un uzzināt sava ķermeņa tauku procentuālo sastāvu, kopējo ķermeņa ūdens daudzumu, muskuļu masu un fizisko līmeni, virspusējo tauku daudzumu, kaulu svaru un metabolisko (vielmaiņas) vecumu.

Pats svara korekcijas centrs ar optimistisko nosaukumu Cerība resnīšiem atrodas gleznainā vietā netālu no Aizputes pilsētas, un tajā ir divas ēkas, no kurām vienā klienti dzīvo un atpūšas, bet otrā nodarbojas ar sportu. Kompleksā ir arī trenažieru zāle, krievu pirts un 25 m baseins, tur notiek jogas nodarbības un katru dienu tiek veiktas masāžas.

Kā pastāstījis programmas dietologs Eduards Konrāds, katram klientam tiek izstrādāta īpaša diēta. Izvēloties individuālo tievēšanas programmu, vērā tiek ņemta ģenētiskā pārmantotība, ēšanas paradumi, uztura nepanesamība, dzīves stils, kā arī pats galvenais - iekšējais ķermeņa sastāvs: tauku procents, iekšējo tauku koeficients, muskuļu un kaulu masa.

Programmas ietvaros paredzēts vienu mēnesi uzturēties kompleksā, un, kā Cerība resnīšiem pārstāvji, šajā laikā iespējams zaudēt divus apģērba izmērus, bet iegūt "veselu garu un ķermeni".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!