Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Vērmanes dārzā priecīgu notikumu piedzīvoja Rietumu bankas līdzīpašnieka, Latvijas Ebreju draudžu un kopienu padomes priekšsēdētāja un miljonāra Arkādija Suharenko ģimene – viņa meita Elīna tika izdota pie vīra.

Pošanās priecīgajam notikumam bija sākusies jau piektdienas rītā, kad parkā tika uzslietas teltis un laulību ceremonijai paredzēta lapene, bet, tuvojoties kāzu sākumam, daļa parka teritorijas tika norobežota ar metāla žogiem un apsardzes vīriem.

Pievakarē uz kāzu norises vietu sāka plūst viesi, starp kuriem bija daudzi sabiedrībā zināmi un ietekmīgi cilvēki, bet pati pusstundu ilgā ceremonija lapenē divu rabīnu vadībā noritēja saskaņā ar ebreju tradīcijām.

Prieciņš no visnotaļ publiskajām kāzām tika arī garāmgājējiem - ne viens vien apstājās, lai pavērotu laulību ceremonijas norisi, bet vakarā, kad parkā uzslietajā teltī sākās muzikālie priekšnesumi, uzradās arī bezmaksas koncertu baudītāji.

Muzikālais piedāvājums bija patiesi iespaidīgs - jaunlaulātos ar dziesmām sveica Intars Busulis, Linda Leen, grupa Prāta vētra un citi, bet stundu pirms pusnakts tika šauts vērienīgs salūts, kas bija dzirdams un vērojams plašā apkārtnē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!