Foto: Publicitātes foto

Atraktīvas, jautras un tematiskas ballītes ik nedēļas nogali norisinās vienā no tradīcijām bagātākajiem Rīgas naktsklubiem La Rocca. Šonedēļ ļaudis dzīroja Pool Party pasākumā jeb biljarda ballītē, kurā burziņu mīļotāji varēja "uzraut" arī pa kādai spēles partijai.

Uz La Rocca galvenās skatuves bija novietots īsts biljarda galds, un visa vakara garumā uz spēli bija iespējams izaicināt kluba pārstāvjus, lai pacīnītos par iespēju laimēt dažādas vērtīgas balvas, tiesa, spēles galds lieti noderēja arī go-go meiteņu vajadzībām, kuras draiski pozēja, atgūlušās uz galda.

Iespēja pacīnīties par balvām guva lielu publikas atsaucību, un vakara gaitā ne viens vien censonis vēlējās pierādīt savu meistarību biljarda spēlē. Arī daiļā dzimuma pārstāves labprāt iesaistījās šajā izklaidē.

Savukārt nedaudz klusākā kluba stūrītī bija novietoti trīs spēļu automāti. Divi no tiem bija aprīkoti ar stūri, pedāļiem un krēslu, kas sniedza iespēju burziņa apmeklētājiem iejusties sacīkšu braucēju ādā un savā starpā sacensties virtuālās autosacīkstēs.

Šajā nedēļas nogalē klubā viesosies populārais dīdžejs L'One Mars no Maskavas, un biļetes uz šo pasākumu joprojām ir iespējams iegādāties Biļešu serviss kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!