Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ liepājnieki piedzīvoja fantastisku notikumu - kokteiļbārā Red Sun Buffet uz skatuves kāpa līdz šim Latvijas mūzikā nedzirdēts duets – Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese un viņas mīļotais vīrietis Paskvāle Adario (abi attēlā).

Kā vēsta kluba pārstāvji, dziedātāja "bufetē" vienmēr bijusi ļoti gaidīta viešņa, un Inese allaž spējusi publiku pārsteigt ar negaidītiem priekšnesumiem. Arī šī reize nebija izņēmums.

Izdaudzinātās mākslinieces uzstāšanās, protams, tika sagaidīta ar milzīgām ovācijām, un Inese koncertā izpildīja ne tikai savas populārākās dziesmas, bet arī izklaidēja burziņa apmeklētājus ar konkursiem un dažādām atrakcijām.

Par vakara lielāko notikumu kļuva Kombuļu Ineses un viņas dzīvesbiedra Paskvāles duets, kurš publiku iepriecināja ar sirdi plosošām mīlas dziesmām, kuras ballītes apmeklētājus aizkustināja līdz dvēseles dziļumiem.

Savukārt pēc koncerta skatuves māksliniece metās jestrā dancī ar saviem daiļrades cienītājiem un faniem, tiesa, Paskvāle bija nedaudz kautrīgāks- viņš daudz labprātāk šīs izdarības vēroja no malas.

Pārsteigumi Liepājas kokteiļbārā gaidāmi arī nākamajā nedēļā, kad Red Sun Buffet atzīmēs trešo dzimšanas dienu - vairāku dienu garumā notiks neaizmirstamas ballītes.

6. novembrī jauno dziesmu un videoklipu prezentēs bijušais "okartietis" Toms Bokums, 8. novembrī populārākos deju grīdas hitus spēlēs dīdžejs Alex O, savukārt dienu vēlāk bāriņā viesosies dziedātājs Markus Riva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!