Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika dots starts liepājnieku un pilsētas viesu iemīļotā pludmales kokteiļbāra Red Sun Buffet piektajai sezonai, un šonedēļ kā īpašā viešņa bāriņā viesojās kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā).

Inese ir viena no gaidītākajām māksliniecēm Liepājas pludmales "bufetē", un viņas koncerti vienmēr izcēlušies ar ļoti lielu ļaužu apmeklētību un trakulīgām izdarībām visas nakts garumā, un, kā vēsta kokteiļbāra pārstāvji, arī šoreiz mūziķe attaisnojusi uz sevi liktās cerības.

Trešdienas, 21. maija, vakarā Inese ieradās pludmales bāriņā Red Sun Buffet, lai pēc ilgāka pārtraukuma savus Liepājas fanus un atbalstītājus vairāku stundu garumā priecētu ar jestru šova programmu.

Koncertā neiztrūka ne dziedāšanas, ne dažādu atrakciju, un Kombuļu Ineses uzstāšanās izvērtās par vienu no visu laiku trakulīgākajām mākslinieces šoviem Liepājā, un ballītes karstumā māksliniece kopā ar saviem faniem pat metās jestrā dancī uz bāra letes

Savukārt nedēļas nogali ar sezonas pirmo dzīvās mūzikas vakaru ieskandinās jaunā un talantīgā mūziķe, dzejniece un literāte Baiba Dēķena, kura uzstāsies kopā ar čellistu Aivi Gailīti, bet sestdienas vakarā "bufetē" uzņems automašīnu markas Mini fanu salidojuma Baltic Mini Challenge dalībniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!