Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas nogalē īpaši nebēdnīga ballīte norisinājās Jelgavas pievārtē – tur apņēmīgi jaunieši bija sarīkojuši vērienīgas atvadas no vasaras, gremdējoties nostalģiskās atmiņās par kolhozu laikiem Latvijā.

Kolhoza vasaras noslēguma balle notika Ozolnieku novada Sidrabenes pagasta Šalkoņu mājās, un kā galvenie vakara viesi pasākumā piedalījās pretrunīgi vērtētā pašmāju estrādes zvaigzne Kombuļu Inese un dziesminieks Arvīds Cellers.

Pasākuma organizatori viesiem pirms tam bija lūguši uz ballīti ierasties apģērbā, kas vieniem ļautu atcerēties kolhoza laikus, bet tiem, kuri "tajā laikā vēl pīkstēja fāterīšu pautos", dotu iespēju gūt iespaidu par to, kā tad kolhoznieki ballējušies.

Lielākā daļa viesu arī paklausīgi bija sekojuši šīm norādēm, un visas nakts garumā Šalkoņos lustes sita augstu vilni - sanākušie baudīja gan pašbrūvētas dziras, gan veikalos iegādātus dzērienus, bet pēc tam iesilušie līksmotāji grieza jestrus dančus.

Par īpaši atraktīvu šovu, kā jau ierasts, parūpējās Kombuļu Inese, kura pasākumu apmeklēja kopā ar savu līgavaini Paskvāli Adario - dziedātāja ne tikai izpildīja savas populārākās dziesmas, bet arī panāca, ka pāris puišu kāpa uz skatuves, lai apmainītos drēbēm ar slaveno mākslinieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!