Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē populārajā Valmieras naktsklubā Multiklubs norisinājās BMX braucējam Gustavam Pētersīlim veltīts labdarības pasākums, kurā visus sanākušos viesus ar savām dziesmām priecēja arī šovā Okartes skatuve iepazītā māksliniece Kristīne Šomase (attēlā).

Naktsklubā norisinājās labdarības nakts, lai palīdzētu jaunajam un talantīgam BMX braucējam Gustavam Pētersīlim, kurš pašā karjeras plaukumā piedzīvoja nepatīkamu traumu, kas ir atstājusi neizdzēšamas pēdas.

Valmiera tiek dēvēta par "zelta BMX pilsētu", un tās iedzīvotāji nolēma kopīgiem spēkiem palīdzēt Gustavam, sarīkojot labdarības pasākumu, kura ietvaros izklaides iestādes Multiklubs apmeklētājus ar savām kompozīcijām priecēja talantu šovu dalībniece Kristīne Šomase un šī gada Eirovīzijas nacionālās atlases māksliniece Sabīne Vidriķe, kā arī dīdžejs Ziggy.

Savukārt vakara vadītāja pienākumus pildīja Kristaps Bedrītis, kurš pats savulaik braucis ar BMX. Tāpat puisis pasākuma ietvaros kāpa uz skatuves arī kā mūziķis, un liels bija kluba apmeklētāju pārsteigums, kad uz labdarības akciju ieradās arī pats Gustavs, kurš pasākuma naktī atlidoja no Vācijas un pa taisno devās uz Multiklubu.

Jāatzīmē, ka pasākuma laikā darbojās krekliņu un aprocīšu Keep Fighting G.P. #31 pārdošana pret ziedojumiem, kas guva lielu atsaucību un atbalstu Gustavam. Tāpat Multikluba pārstāvji arī par ieejas maksām savākto naudu ziedoja Gustavam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!