Foto: Publicitātes foto

Naktsklubs La Rocca tiek dēvēts par vienu no tradīcijām bagātākajām izklaides iestādēm Rīgā, un aizvadītajā nedēļas nogalē šis tituls arī tika godam attaisnots – klubā norisinājās viena no pēdējā laika pikantākajām galvaspilsētas ballītēm.

Lai gan lielākā daļa rīdzinieku, pienākot Lieldienām, devās tuvāk dabai un pameta pilsētu, citi brīvās dienas izmantoja, lai dotos vērienīgā klubu tūrē, un tiem, kas iegriezās La Roccā, nenācās vilties.

Aizvadītās nedēļas izskaņā par godu populārajai šausmu filmai Kliedziens (Scream) naktsklubā norisinājās Scream Weekend nogale, kuras ietvaros klubā ārdījās baisās maskās tērpti ērmi, kas visus sanākušos viesus aplaistīja ar šampanieti.

Dzirkstošā dzēriena šaltīm tika pakļauti gan puiši, gan meitenes, un ne viens vien šampanieša karotājs šo dziru sev ļāva ieliet mutē pa taisno no pudeles, taču vislielāko sajūsmu un ovācijas, protams, izpelnījās dāmu raženo krūšu aplaistīšana.

Jau vēstīts, ka savulaik šīs tradīcijas popularitāti vairoja arī dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee, kurai, strādājot kluba Coyote Fly, par vienu no iecienītākajām izklaidēm kļuva laistīšanās ar šampanieti jeb "šampings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!