Foto: Publicitātes foto

Lai gan daļa nācijas joprojām mokās aizspriedumos par to, ka visas labākās ballītes notiek ārpus Rīgas, piemēram, Valmieras Putniņos vai Jelgavas Tonusā, Radiobāra saimnieki atklāj, ka arī pie viņiem brīvdienās valda īsta jautrība, kas tiek iemūžināta arī bildēs.

Vecrīgas populārajā iestādījumā Radio Bar, ko labas atpūtas mīlētāji iesaukuši vienkārši par Radiobāru, īsta jautrība valda ik nedēļas nogali. Dejas labāko dīdžeju mūzikas pavadībā sākas jau ceturtdienas vakaros. Tieši Radiobārā arī var novērtēt Latvijas galvenā sociālo mediju eksperta Artūra Medņa dīdžeja iemaņas.

Ne velti par Latvijas galveno ballīšu zvēru dēvētais Raivis Raspopovs Radiobāru iekļāvis Latvijas labāko klubu topa desmitniekā, kā izklaides vietas īpašos plusus minot kluba īpašo noskaņu, kas īpaši patiks romantiskiem pārīšiem, kā arī labo mūziku.

Arī Radiobārā nereti notiek dažādi tematiski pasākumi. Lai gan kluba saimnieki bēdājas, ka līdz Putniņu līmenim viņiem vēl esot kur augt, ballīšu cienītāji ar prieku izbauda Radiobāra sarūpētās izklaides.

Piemēram, gada nogalē bārs pārsteidza viesus, saģērbjot bārmenes piemīlīgos rūķu kostīmos, Jaungadā sarīkoja īpašu loteriju, un gadu jau iesāka ar labāko dīdžeju šoviem.

Starp citu, tauta jau novērtējusi simpātiskās Radiobāra bārmenes kā, iespējams, vēl jaukākas un simpātiskākas, nekā megapopulārās Coyote Fly skaistules.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!