Foto: F64

Astoņpadsmit Latvijas populārākās blondīnes apvienojušas savus spēkus un izdevušas Blondīņu pavārgrāmatu, kurā apkopotas vienkārši pagatavojamu, gardu, veselīgu un pašu blondīņu iecienītu ēdienu receptes. Ienākumi no grāmatas pārdošanas tiks ziedoti labdarībai.

"Parasti mēdz teikt, ka viss, kas ir garšīgs, ir trekns vai kalorijām bagāts un sāļs, bet varu droši apgalvot, ka šis nav tas gadījums. Te ir 50 uz 50 - garšīgu un veselīgu ēdienu receptes," izklaides portālam Mango pavārgrāmatu raksturo viena no tās autorēm Agnese Zeltiņa.

Savu iecienītāko gardumu receptes pavārgrāmatā piedāvā arī Aija Tērauda, Marika Ģederte, Dace Vaivara, Dace Dēnava, Guna Geikina, Ana un Katrīne Drozdovičas, Iveta Galēja, Līga Bizune, Jeļena Avotiņa-Jekateriničeva, Linda Mūrniece (attēlā), Olga Rajecka, Nataļja Oļesika, Laura Everte, Vita Baļčunaite un Karlīne Štāla.

Blondīņu pavārgrāmatā populārās gaišmates arī iepazīstina ar saviem ēšanas paradumiem un iecienītākajiem produktiem, atklāj kulinārās viltības un interesantus faktus no savas dzīves. Grāmata būs lielisks palīgs virtuvē ikvienam - ne tikai blondīnēm un ne tikai sievietēm, jo piedāvājumā ir receptes ikvienai gaumei.

"Meitenes piedāvā ļoti plašu recepšu klāstu, sākot ar mazām uzkodām, beidzot ar elementārām lietām netradicionālā griezumā, piemēram, omletīte ar sēnēm. Pašas blondīnes ir ļoti dažādas, tāpēc piedāvājums ir katra gaumei,"stāsta Zeltiņa, atklājot, ka pavārgrāmatai izvēlētas tikai labākās receptes.

Blondīņu pavārgrāmata nav tikai pavārgrāmata, bet arī viens no Latvijas Blondīņu asociācijas labdarības projektiem, jo ienākumus no šīs grāmatas pārdošanas asociācija ziedos bērnu rehabilitācijas centram Mēs esam līdzās, kuram nepieciešams gan remonts, gan jaunas iekārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!