Foto: Mango
Sabiedrībā zināmas personas, arābu tērpos maskējušies labas atpūtas mīļotāji, vēderdejotājas un kamielis ceturtdienas pievakarē sastapās Rīgā paslēptajā Eiropas lielākajā gultā, lai ļautos īstai arābu nakts pasakai.

Jautrais pasākums notika par godu Elizabete Hotel āra terases atklāšanai. Kopā ar citiem līksmotājiem atpūtās arī dejotāja Aleksandra Kurusova, dziedātāja Liene Candy, mūziķis Roberto Meloni un viņa kolorītā menedžere Elvīra Erlecka, stila eksperte Una Ulme, tirdzniecības centra Spice direktore Iveta Lāce, Latvijā pazīstamākie modes blogeri un citas sabiedrībā zināmas personas.

Taču par vakara karali kļuva īpašais viesis - no Rakšiem atbraukušais kamielis Sultāns. Izrādās, ka arī kamielis esot liels ballīšu cienītājs, un, lai gan sākumā, izkāpjot no sava furgona Rīgas ielās, dzīvnieku nedaudz pārsteidza lielais viesu pūlis, pavisam drīz Sultāns jau iejutās ballītē un ne tikai atļāva sevi samīļot, bet arī labprāt fotogrāfējās kopā ar terases apmeklētājiem.

Ar krāšņiem priekšnesumiem atnākušos priecēja vēderdejotājas, starp kurām bija arī šova Latvijas Zelta Talanti atradums - pievilcīgā Ieva Siliniece.

"Izkustinājām gultu no ziemas miega. Turpmāk šeit regulāri notiks tematiskie pasākumi, jo dzīve taču ir jābauda," viesus uzrunāja Elizabete Hotel īpašniece Dace Bunkusa.

Vakara gaitā tika izvēlētas trīs meitenes, kuras gan tērpa, gan temperamenta ziņā ir līdzvērtīgas kvēlajām arābietēm. Publika par karstasinīgākajām atzina Aleksandru Kurusovu, viešņu no ārzemēm - Renē, kā arī blondo Diānu, kura izsauca vispārējas ovācijas, ierodoties īpaši drosmīgā arābu stila tērpā.

Galerijā: Labākie kadri no arābu ballītes Elizabete Hotel āra terasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!