Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ viesnīcā Grand Palace Hotel norisinājās pasaulē dārgākā ruma Legacy by Angostura degustācija, kuras laikā viesi tika cienāti ne tikai ar smalkiem dzērieniem, bet viņiem bija iespēja nobaudīt arī ķengura gaļu.

Smalkajās vakariņās piedalījās jūras braucēji un ruma mīļotāji Māris Gailis un Jānis Vaišļa, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars (attēlā pa kreisi), modes dizainere Natālija Jansone, plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis un viņa dzīvesbiedre, māksliniece Indra Sproģe, un citi sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Vakara gaitā viesiem tika pasniegti trīs ēdieni un tiem pieskaņoti ruma dzērieni - Angostura 1919, Angostura 1824 un Legacy by Angostura. Kā interesants pārsteigums tika piedāvāts ar pikanto ķengura fileju, papaiju un karija mērci pildīts kokosrieksts, bet vakara izskaņā viesiem pasniedza 20 tūkstošus eiro vērto rumu.

Tāpat izsmalcinātā pasākuma viesi tika pie dāvanām - viņiem tika pasniegtas iesaiņotas kristāla glāzes, no kurām viņi pirms brīža bija baudījuši dārgāko rumu pasaulē, lai, pateicoties īpašajai glāzes formai, viņi varētu aiznest mājās ruma aromātu.

Modes dizainere Natālija Jansone mājās devās, ņemot līdzi ne tikai kristāla glāzi, bet atstājot tajā arī neizdzertu ekskluzīvo rumu Legacy by Angostura, lai iepriecinātu vēl kādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!