Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas kriosalonā Krio & Beauty pulcējās skaistumkonkursa Mis un misters Latvija finālisti, lai izmēģinātu kriosaunu un nobaudītu īpaši pagatavotus skābekļa kokteiļus.

Kriosaunu apmeklēja visi četrpadsmit skaistumkonkursa finālisti, kuri pēc nogurdinošajiem treniņiem un ilgstošās gatavošanās konkursa finālam labprāt baudīja uzturēšanos kriosaunā -150 grādos un ar interesi nogaršoja arī skābekļa kokteiļus, kas atstāj lielisku efektu ne tikai uz ārējo izskatu, bet arī ļauj ātri atgūt zaudēto enerģiju.

Lielākā daļa no konkursa finālistiem uzturēšanos aukstajā kriosaunas kabīnē izmēģināja pirmo reizi, tāpēc vairums no viņiem pauda sajūsmu par piedzīvotajām izjūtām un atklāja, ka labprāt šādu pakalpojumu izmēģinātu vēlreiz.

Mis un Misters Latvija fināls notiks 8. aprīlī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā izstādes Fiesta Expo 2011 ietvaros, un šī ir 22. reize, kad aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele rīko šo skaistumkonkursu.

"Vairākus gadus konkurss notika ārzemēs, taču pērnā gada veiksmīgā pieredze Ķīpsalā un lielā skatītāju un mediju atsaucība apliecināja, ka konkursa īstā norises vieta ir Latvija. Tāpēc esmu gandarīta, ka šogad konkursa fināls būs skatāms ikvienam interesentam un jauniešu līdzjutējiem," uzsvēra Fogele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!