Foto: Privātais arhīvs

Pirmā nedēļas nogale pēc oficiālas pasludināšanas par Latvijas lielāko ballīšu zvēru atraktīvajam tusētājam Raivim Raspopovam (attēlā pielūdzēju ielenkumā) izvērtusies īpaši spoža. Klubos viņš sveikts ar ovācijām, un ļaudis stāvējuši rindās, lai uzsauktu puisim dzērienus un nobildētos kopīgos selfijos.

"Visur, kur eju, tur skan saucieni: "Ballīšu zvērs!", "Ballīšu karalis!"  Pat kluba Just apsargi, mani ieraugot, teica: "O, ballīšu zvērs ieradies!". Man jau patīk. Ne tikai meitenes, bet arī čaļi nāk klāt un grib taisīt selfijus ar mani.

Visos klubos, kuros nedēļas nogalē biju, mani atpazina," sarunā ar DELFI Izklaidi par jauniegūto popularitāti priecājas Raspopovs.

Pāris dienu laikā pēc iecelšanas ballīšu zvēra statusā viņš saņēmis neskaitāmus jaunas draudzības uzaicinājumus sociālajos tīklos, kā arī kaudzēm vēstuļu, kurās cilvēki aicina viņu uz kopīgām ballītēm. Šķiet, ka vai visa Latvija tagad grib tusēt ar galveno ballīšu zvēru.


"Pagājušonedēļ biju uz Talsiem aizbraucis patusēt. Un tur bija bomba! Talsu alus dārzā man kā ballīšu zvēram neprasīja ieejas maksu, bet klubā b52 iedeva atlaidi dzērienam," par slavu jūsmo Raspopovs.

Viņš sācis saņemt atlaides arī ārpus klubiem. Piemēram, nupat viņam kā ballīšu karalim iPhone maciņš piedāvāts par puscenu. Taču tusējot Raspopovam par naudu vairs nav jādomā - viņš atklāj, ka cilvēki teju vai stāv rindā, lai uzsauktu dzērienus Latvijas galvenajam ballīšu zvēram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!