Foto: Publicitātes foto

Decembra sākumā pikantas izdarības sarīkoja populārā un tradīcijām bagātā Rīgas izklaides iestāde La Rocca, kur vesela nedēļas nogale tika veltīta pokera spēlei. Ballīšu maratona ietvaros burziņu mīļotāji tika iepriecināti ar grandiozu šova programmu un puskailām meitenēm.

Poker weekend jeb pokera nedēļas nogalē par vienu no galvenajām atribūtikām kļuva kāršu kavas tematika - uz skatuve kāpa izskatīgas go-go meitenes, kuras bija tērpušās atbilstoši pasākuma stilistikai, un arī naktskluba darbinieki bija ievērojuši noteikto dress code.

Lai gan visas nedēļas nogales garumā uz kluba lielās skatuves tika sniegti vairāki vērienīgi un grandiozi šovi, vislielāko ballītes apmeklētāju ievērību izpelnījās puskailas daiļavas ar apgleznotiem ķermeņiem, kuras varēja sastapt burziņu iestādes telpās.

Meiteņu, kuras bija tērpušās mazītiņās stringa biksītēs un augstpapēžu kurpēs, ķermeņus sedza dažādi spēļu kārtīm raksturīgi zīmējumi un simbolika, un vairāki stiprā dzimuma pārstāvji izmantoja iespēju ar daiļavām kopā nofotografēties.

Tāpat lielu atsaucību guva arī akrobātu šovs, burvju mākslinieka triku demonstrēšana un naktskluba dejotāju sagatavotie priekšnesumi, kuru pavadībā burziņa apmeklētāji naktsklubā ālējās divas naktis pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!