Foto: Vida Press

Trešdienas vakarā Londonā norisinājās Britu mūzikas balvas "Brit Awards" pasniegšanas ceremonija, pēc kuras pasākuma viesiem bija iespēja turpināt svinības vairākos burziņos dažādās pilsētas vietās. Dažiem vakars beidzies ar pamatīgu reibumu, savukārt nākamais rīts, visticamāk, iesācies ar nelāgu dūšu, izkaltušu kaklu un galvassāpēm.

Nakts pēc balvu pasniegšanas ceremonijas sensāciju medniekiem ar kamerām bijusi darbīga. Fotogrāfi naski sekojuši slaveno ļaužu izklaidēm, un uzcītība vainagojusies ar panākumiem – TV šovu zvaigzne, apakšveļas modele un britu futbolista Pītera Krauča sieva Ebija Klensija (attēlā pa kreisi) tapusi iemūžināta visnotaļ nožēlojamā paskatā.

Kā vēsta ārzemju mediji, nakts pēc Britu mūzikas balvas ceremonijas tiek dēvēta par vienu no gada vētrainākajām, jo šovbiznesa zvaigznes ālējas līdz agrai rīta stundai un alkohols tiek patērēts tādos apmēros, ka daži knapi spēj aizstreipuļot mājās.

Arī daiļā Ebija, kura bieži vien tiek dēvēta par vienu no pašām pievilcīgākajām britu futbolistu sievām, šoreiz pārlieku aizrāvusies ar grādīgās dziras uzņemšanu.

Britu tabloīdi ziņo, ka modeles reibums bijis acīmredzams – Ebija knapi turējusies kājās un pašas spēkiem nav spējusi nokļūt līdz taksim, tādēļ viņai talkā nācis kāds draugs, kurš laipni sniedzis palīdzīgu roku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!