Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā līksma ballīte norisinājās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā Just bārā, kur pirms nedēļas nogales pulcējās lielākā daļa no šovā Okartes skatuve iepazītajiem jauniešiem, lai atzīmētu kādu svarīgu notikumu.

Neilgi pirms Ziemassvētkiem pie visiem šova Okartes skatuve jauno talantu cienītājiem nonācis mūzikla Dzimuši mūzikai DVD - tā pirmizrāde notika ceturtdien kinoteātrī Forum Cinemas, un klātienē to noskatījās gandrīz visi lomu tēlotāji.

Pēc pasākuma oficiālās daļas, lai atzīmētu DVD iznākšanu, jaunieši un viņu atbalstītāji devās uz Just bāru, kur notikušas jau vairākas ar šovu un pēc tam tapušo mūziklu saistītas aktivitātes.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta ekstravagantajam Kašeram un viņa partnerei Jogitai Pūpolai, bet ballīti kuplā pulkā apmeklēja Okartes jaunās zvaigznes - Oskars Deigelis, Mārtiņš Ruskis, Anete Volmane (attēlā pa labi), Sandija Vīgante, Sabīne Berezina un citi.

Burziņa viesiem bija iespēja ne tikai izballēties un nofotografēties kopā ar jaunajiem talantiem, bet arī piedalīties izsolē, kurā bija iespējams iegādāties supervaroņa tērpu no mūzikla Dzimuši mūzikai, kas ātri vien atrada jaunu īpašnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!