Foto: Publicitātes foto

Multiklubs ir viena no populārākajām izklaides iestādēm Valmierā, un katru nedēļas nogali šeit tiek sarīkotas jestras un trakulīgas ballītes. Atpūtu šajā klubiņā nesmādē arī estrādes zvaigzne Olga Rajecka (attēlā vidū).

Aizvadītās nedēļas nogalē Multiklubā notika divas krāšņas ballītes - piektdienas naktī uz izklaides iestādes skatuves kāpa vairākas vingrotājas no apvienības Spēka pasaule, kuras sanākušos viesus priecēja ar atraktīviem un sportiskiem priekšnesumiem. Tāpat norisinājās arī roku laušanās sacīkstes.

Savukārt sestdien Valmierā viesojās tradīcijām bagātās latviešu grupas 100. debija viens no dibinātājiem un dalībniekiem Agris Semēvics. Tiesa, viņš nebija vienīgais publiskajā telpā pazīstamais mūziķis, kurš brīvdienās apciemoja Multiklubu.

Ballītes viesu vidū sestdienas naktī bija sastopama arī Olga Rajecka, kura draugu kompānijā izklaidējās uz deju grīdas un nebēdnīgi pozēja fotogrāfam, nemaz necenšoties vairīties no apkārtējo uzmanības.

Publiskajā telpā Olga pēdējā laikā izpelnījusies visai lielu ievērību, jo janvāra sākumā tapa zināms, ka pieredzes bagātā māksliniece pirmo reizi uzstāsies Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Konkursā viņa izpildīs Tomasa Kleina komponēto dziesmu ar Guntara Rača vārdiem, kurai dots nosaukums Saule riet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!