Foto: F64
Trešdienas, 26. novembra, pievakarē atraktīvs pasākums norisinājās Batuta fitnesa studijā – tur pulcējās vairāki pašmāju šovbiznesa pārstāvji, lai izlēkātos dzīvnieku atbalstam.

Kā vēsta pasākuma organizatori, labdarības akcijas mērķis bija atbalstīts Juglas dzīvnieku patversmes Labās mājas četrkājainos iemītniekus - līdz pat decembrim katru darba dienas vakaru pulksten 20 jebkuram interesentam būs iespēja apmeklēt batutu fitnesa nodarbības, ziedojot Juglas dzīvnieku patversmei. Ziedojuma summu katrs apmeklētājs varēs noteikt pats.

Akcijas atklāšanas vakarā uz specializētajiem fitnesa batutiem izlēkājās multimākslinieks Kašers, dziedātāja Jenny May, meiteņu mīlulis Nikolajs Puzikovs un citi Latvijas šovbiznesā zināmi cilvēki, bet viņu sportiskās aktivitātes tika filmētas labdarības akcijas reklāmas klipam.

Ideja par akciju radusies sarunas laikā ar Juglas dzīvnieku patversmes Labās mājas vadītāju Astrīdu Kārkliņu. Patversme ar mīlestību uzņemas rūpes par pamestajiem mīluļiem, bet dažkārt tas ir ļoti dārgs un laikietilpīgs process, tāpēc akcijas organizatori cer vismaz daļēji atvieglot patversmes darbu un pateikt paldies par to, ka šāda organizācija pastāv.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!