Foto: DELFI

Trešdien, 12. septembrī, Rīgas centrā, fantāziju apģērbu un aksesuāru veikalā Sexy Style norisinājās erotiskā romāna Greja piecdesmit nokrāsas prezentācija, kas izvērtās par patiesi pikantu pasākumu.

Gatavojoties britu mājsaimnieces E.L.Džeimsas skandalozās grāmatas nonākšanai Latvijas tirgū, bija izsludināta kāda īpaša akcija - pirmie 30 drosminieki, kas uz prezentāciju ieradīsies puskaili, saņems grāmatu bez maksas.

Šim aicinājumam bija atsaucies krietns pulciņš ļaužu, starp kuriem vairāk bija tieši stipro dzimumu pārstāvju, bet drosmīgākās meitenes no krūšturiem tomēr nebija atvadījušās.

Pasākuma viesus ar savām pārdomām par jauniznākušo grāmatu iepazīstināja seksologs Arturs Šulcs, psihoterapeite Aina Poiša un skolotāja, sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Adamss, bet par muzikālo noformējumu rūpējās dziedātāja Samanta Tīna.

Grāmata Greja piecdesmit nokrāsas pasaulē jau iekarojusi milzu popularitāti - tā pārdota vairāk nekā 30 miljonos eksemplāros 37 valstīs, bet daudzviet pasaulē tā ir aizliegta un dažas organizācijas pat gatavojušās grāmatu sadedzināt raganu sārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!