Foto: DELFI

Ceturtdien, 25. aprīlī, ar greznu ballīti Rīgas centrā durvis vēra jauns klubs-restorāns Onegin, kuru atklāšanas vakarā novērtēt bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Kā vēsta jaunās izklaides vietas pārstāvji, Onegin ir divu Rīgā iemīlējušos pēterburdziešu - Diānas Žeļaskovas un Andreja Streļcova - projekts, un telpu rotājumos izmantoti zināmu Pēterburgas mākslinieku Vladimira Rumjanceva un Dmitrija Akimova mākslas darbi.

Klubā, kas atrodas Dzirnavu ielā 57, ir trīs plašas zāles, kas noformētas vienotā stilā - restorāns-klubs, cigāru istaba un deju zāle. Interjerā pārsvarā ir izmantots dizains ampīra stilā, kas savienojumā ar ekskluzīvām mūsdienīgām detaļām akcentē Puškina laika eleganci.

Iecerēts, ka dienas laikā klubā-restorānā varēs baudīt šefpavāra Aleksandra Žiļuka gatavotos krievu virtuves ēdienus, vakarā tur uzstāsies muzikanti, notiks radošie vakari un citas izklaidējošas programmas, bet naktī Onegin pārvērtīsies līksmu ballīšu vietā.

Starp jaunās izklaides vietas atklāšanas viesiem bija arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - novērtēt klubu bija ieradusies stila eksperte un dzejniece Maija Silova, uzņēmējs Bernards Loevs ar sievu Svetlanu, aktieris Arnis Līcītis, dziedātāja Natālija Tumševica un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!