Foto: DELFI

Novembra izskaņā Rīgas izklaižu mīļotāju jau iecienītajām vietām pievienojās jauns klubs – viens no populārākajiem pašmāju bārmeņiem Bruno Ivzāns atklāja deju klubu un lounge bāru Mai Tai.

Pāris gadus Ivzāns par savu dzīvesvietu bija izvēlējies Taizemi, kas bārmeni un tādu klubu kā Mad House, PuPu Lounge un Paldies Dievam, piektdiena klāt bijušo līdzīpašnieku iedvesmojusi iesaistīties jaunā biznesā Latvijā.

Kā norāda jaunā kluba pārstāvji, Mai Tai taizemiešu valodā nozīmējot "labs" un īpašnieki saviem viesiem sola garantēt kvalitatīvu un izsmalcināti izklaidi. Klubā Raiņa bulvārī 15 izveidots, iespējams, dārgākais interjers starp galvaspilsētas uzdzīves vietām, bet par īpaši gardu kokteiļu receptēm rūpēsies Ivzāns.

Atklāšanas vakarā viesiem bija sarūpēta bagātīga izklaides programma - ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja gan dziedātāja Samanta Tīna, gan dīdžeji Kaspars Bindemanis, Alex un citi.

Starp pirmajiem klubiņa novērtētājiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki - pasniedzēja Ieva Adamss, aktieris Gints Grāvelis ar dzīvesbiedri Rudīti Būmani, dejotāja Viola Abramova, modelis Jaroslavs Barišņikovs, skaistumkonkursu rīkotāja Inta Fogele un daudzi citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!