Foto: Mango

14. janvārī Rīgā durvis vēra jauns veikals seksuālām būtnēm SexyStyle, un tā atklāšanā veikala īpašnieki Ilze un Mārtiņš Švāni apmeklētājiem bija sagatavojuši īpašu priekšnesumu - erotisko apģērbu un aksesuāru fantāziju šovu.

Fantāziju veikalā pieejami dažādi erotiskie apģērbi un aksesuāri - interesanta apakšveļa kungiem un dāmām, naktskrekli, kostīmi, apavi, kā arī intīmā kosmētika un dažādas rotaļlietas īpašiem brīžiem.

Veikala līdzīpašniece Ilze Švāne, kuras vadītais interneta veikals SexyStyle.lv darbību sāka 2006. gadā, sarunā ar izklaides portālu Mango atklāja, ka Latvijā cilvēki ne pārāk bieži apmeklē erotisko preču veikalus, jo tie ir tumši un smagnēji - tādi, kuros ir kauns iet iekšā.

"Tādas lietas atbaida cilvēkus, bet mēs ar gaišām telpām un pozitīvu iekārtojumu cenšamies lauzt šo priekšstatu," teic Ilze un piebilst, ka viņas vadītajā interneta projektā vienlīdz daudz iepērkas gan vīrieši, gan sievietes. "Visiem gribas būt iekārojamiem, bet dažreiz otrs ir "jāiekustina", lai ieviestu jaunas vēsmas attiecībās," viņa norādīja.

Fantāziju veikala atklāšanā piedalījās arī aktrise Zane Vaļicka, kura uzskata, ka šādi veikali nepieciešami visiem pāriem. "Ne jau viss šeit [erotisko preču veikalos] ir domāts seksa rotaļām. Piemēram, kurpes - daži tādas kurpes nēsā arī ikdienā," skatoties uz sārtām kurpītēm ar masīvu platformu un augstu papēdi, portālam Mango stāstīja Vaļicka.

Aktrise tāpat atzīst, ka erotisko preču veikalam jābūt gaišam, nevis drūmam un dīvainam. "Šādā veikalā nav jābaidās ienākt, nav jāatskatās pār plecu, vai kāds gadījumā neierauga," smaidot norādīja Vaļicka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!