Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, nesen atklātajā klubā Baseins risinājās īpaši histperīgs pasākums – tur notika pirmā Instagram ballīte galvaspilsētā, kurā pulcējās krietns pulciņš sabiedrībā zināmu šī sociālā tīkla lietotāju.

Pasākuma galvenais mērķis nebija tikai izklaidēties, bet gan dalīties pieredzē par Instagram lietošanu - pasākuma laikā ar vienu minūti garām prezentācijām uzstājās vairākas zināmu atpazīstamību iemantojušas personas, kuras parādīja un pastāstīja, kā tapuši viņu spilgtākie Instagram mirkļi.

Starp ballītes viesiem bija krietns pulciņš populārāko pašmāju hipsteru - savā pieredzē par Instagram uzņemšanu dalījās modes blogere Agnese Kleina, sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis, sociāli aktīvais mūziķis Ralfs Eilands, par stilīgāko TV "seju" atzītais laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs un citi.

"Visstraujāk augošais sociālais medijs Latvijā šogad būs Instagram, kura lietotāju skaits jau šobrīd ir tuvu simts tūkstošiem. Daudzi, kas pēdējā gada laikā aktīvi sākuši izmantot Instagram, aizvien retāk turpina izmantot Twitter vai Facebook.

Viennozīmīgi, 2014. gadā mēs redzēsim, kā daudzi uzņēmumi Latvijā sāks aktīvāk izmantot Instagram arī savai komunikācijai ar auditoriju," Instagram popularitāti vērtē Mednis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!