Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē karstākās ballītes galvaspilsētā norisinājās vienīgajā Rīgas rīta klubā Ed Hardy Morning Club, kur ar vērienīgām svinībām tika atsākta slapjo ballīšu sezona.

Dejas zem dušas, kurās lokanajām kluba dejotājām var pievienoties ikviens kluba apmeklētājs, jau aizvadītajos gados iemantoja lielu izklaides vietas apmeklētāju uzmanību, un šoruden tās atsākušās ar jaunu sparu.

Ierasts, ka pievilcīgās meitenes zem pašregulējamās dušas ne tikai dejo, bet bieži vien sniedz arī krietni pikantākus priekšnesumus, maigojoties un pat bučojoties, un, protams, nereti daiļā dzimuma pārstāvēm pievienojas arī uzkarsētie apmeklētāji. 

Jau vēstīts, ka Ed Hardy Morning Club, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā 88, ir vienīgais rīta klubs Rīgā - tas apmeklētājiem durvis ver tikai trijos naktī un darbojas līdz pat nākamās dienas pusdienlaikam vai pat ilgāk.

Arī šajā nedēļas izskaņā tur valdīs līksmība - naktī no piektdienas uz sestdienu tur norināsies šīs sezonas pirmā Animal Party, kuras laikā cilvēki aicināti pārģērbties par dažādiem dzīvnieciņiem. Tiesa, izklaides pasākumam izvirzīts cēls mērķis - visi ienākumi no ieejas biļetēm tiks ziedoto Juglas dzīvnieku patversmei Labās mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!