Foto: Publicitātes foto

Tām galvaspilsētas izklaides vietām, kas saviem apmeklētājiem piedāvā atpūsties un izklaidēties arī svaigā gaisā, tagad pievienojies par Rīgas smalkākais klubu dēvētais Mai Tai – tur ar vērienīgām svinībām atklāta vasaras terase.

Terases atklāšanas pasākumā par muzikālo noformējumu rūpējās Kaspars Bindemanis, kurš šovasar ticis pie jauna matu griezuma, bet viesus izklaidēja pievilcīgās Mai Tai darbinieces, kuras par godu vasaras sezonas sākumam bija greznojušās ar ziediem.

Jautrība un dzīres klubā nerimās arī nākamajā naktī pēc terases atklāšanas - tur norisinājās Corona Sunset Party, un ļaudis turpināja baudīt dzērienus, kustināt gurnus deju placī, pozēt fotogrāfiem un izmantot citas naktskluba piedāvātās iespējas.

Arī šīs nedēļas izskaņā Mai Tai notiks karsta ballīte - atzīmējot Pasaules kausa izcīņas sākšanos piektdienas vakarā klubā norisināsies ballīte Brazīlijas stilā, bet sestdienas naktī klubā meistarību demonstrēs Mai Tai futbola komanda, apburošās Royal Dance meitenes un daži Latvijas futbolisti, kas sarūpējuši īpašu šovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!