Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē savu ilgi gaidīto oficiālo atklāšanu beidzot piedzīvoja klubs Lounge33, kura saimnieki ir Artūrs Čikuls un Ilgvars Seimanis. Karstāko punktu Vecrīgā novērtēt ieradies bija arī prāvs skaits pašmāju slavenību.

Novērtēt jauno atpūtas iestādi bija ieradušies tādi populāri cilvēki kā attiecību un auto tūninga eksperts Edgars Toretto, skaistā lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, atraktīvais dejotājs un šovmenis Eldars Salvis Ozoliņš, dīdžejs Gustavito, dizainere, skaistumkopšanas speciāliste un divu dēlu mamma Kristīne Deimon, slavenību frizieris Marselino un citi labas atpūtas mīļotāji.

Uz oficiālo atklāšanu bija aicināti viesi ar ielūgumiem, bet pēc pusnakts klubs vēra durvis visiem interesentiem. Apmeklātājus sagaidīja paši saimnieki, bet ar muzikāliem šoviem lutināja DJ Lawrence un DJ Anjuta Kiss.

Jaunais izklaides un atpūtas komplekss atrodas zīmīgā vietā – Vecrīgā, 13.janvāra ielā 33. Klubs turpinās attīstīties, un interesentiem atliek vien sekot jaunumiem un pasākumu kalendāram Facebook lapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!