Foto: Publicitātes foto

Turpinot jūlijā aizsākto tradīciju, Rīgas vienīgajā rīta klubiņā Ed Hardy Morning Club aizvadītajā nedēļas nogalē tika sarīkota Party Animal ballīte, kurā ļaudis izklaidējās, tērpušies krāsainos dzīvnieku kostīmos.

Kluba telpās varēja sastapt nerātnu tīģerēnu, buldogu, Betmena maskā tērptu dāmu un pat šampanieti dzerošus teletūbijus, ar kuriem ļaudis vēlējās kopā ne tikai nofotografēties, bet arī iemalkot pa kādam mēriņam.

Ballīte izpelnījās lielu apmeklētāju atsaucību, un rīta klubu par ganu labu atzina arī dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā vidū), kura pasākumā atpūtās kopā ar savu skatuves kolēģi Rassell.

Ed Hardy Morning Club, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā 88, ir vienīgais rīta klubs Rīgā - tas apmeklētājiem durvis ver tikai trijos naktī un darbojas līdz pat nākamās dienas pusdienlaikam vai pat ilgāk.

Laika gaitā rīta klubs pamanījies jau izpelnīties slavu kā visai skaļu, mežonīgu un jestru ballīšu iestāde. Tā, piemēram, augusta sākumā Ed Hardy Morning Club tika sarīkots draisks burziņš, kurā meitenes atkailināja krūtis un meņģējās dušā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!