Foto: Publicitātes foto

Jūnija pirmajā nedēļas nogalē ar vētrainu ballīti piekto sezonu atklājis leģendārais Rīgas klubs First Dacha Andrejsalas ostā, kuru iecienījusi ne viena vien sabiedrībā zināma persona – šovbiznesa pārstāvji, uzņēmēji, sportisti, kā arī ārvalstu viesi.

Tā kā kluba komanda vienmēr uzsvaru likusi uz kvalitatīvu mūziku un savus apmeklētājus centusies priecēt ar pasaulē zināmiem dīdžejiem, arī piektās sezonas atklāšanas ballītē par mūziku rūpējās ārvalstu viesi - DJ Davide Squillace no Neapoles un dziedātāja un pianiste DJ Scarlett Etienne no Londonas.

Šīm zvaigznēm izdevās iekvēlināt sanākušo publiku, un deju placis ne brīdi nestāvēja tukšs - jautrība klubā augstu vilni sita līdz pat rīta gaiļiem.

No citām Rīgas izklaides vietām klubu First Dacha atšķir ekskluzīvā atrašanās vieta - šis ir vienīgais klubs Rīgā, kurā iespējams ierasties ar jahtu un pa taisno no klāja pasūtīt sev kādu kokteili. Tos, kuri priekšroku dod sauszemes transportam, pie kluba vienmēr gaida de luxe klases automobiļi, kas viesus nogādā, kur tiem nepieciešams.

Uzsākot jauno sezonu, klubā mainīts interjers, kā arī pieejama jauna ēdienkarte, kuru izstrādājis projekta Z-cook dibinātājs Jevgeņijs Gavrilovs.

Kā atzīst kluba pārstāvji, šeit iespējams sastapt tikai pašus skaistākos cilvēkus, tāpēc visiem First Dacha apmeklētājiem pie ieejas jāiztur stingra face control un dress code pārbaude, no kuras izvairīties var tikai VIP karšu īpašnieki.

Galerijā: ieskats abos First Dacha sezonas atklāšanas ballītes vakaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!